5 TIPS ABOUT οστεοπαθητικη YOU CAN USE TODAY

5 Tips about οστεοπαθητικη You Can Use Today

5 Tips about οστεοπαθητικη You Can Use Today

Blog Article

Η Οστεοπαθητική, συμπληρωματικά ή εναλλακτικά με άλλους κλάδους της υγείας, ασχολείται με τη μελέτη των δυναμικών επιρροών και παρεκκλίσεων στο σώμα, τόσο στο μυο-σκελετικό όσο στο σπλαχνικό πεδίο.

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Προβλήματα της μέσης (Οσφυαλγία, Δισκοπάθεια, Δισκοκήλη κ.α.) Προβλήματα του αυχένα (Αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, ημικρανίες, ζαλάδες κ.

, με την απόκτηση των σχετικών πτυχίων από την “Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής”, ως και την απόκτηση του τίτλου του Θεραπευτού

Ενδοκρινολογοι Αθηνα Αθηνα Κεντρο Θεσσαλονικη Χαλανδρι Περιστερι Μαρουσι Γλυφαδα Ενδοκρινολογοι Θεσσαλονικη

“Οστεοπαθητική είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκτίμησης και θεραπείας. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στη δομή και τη μηχανική του σώματος με κύριο μέλημα να εντοπίσει περιοχές δυσλειτουργίας στο σώμα του ασθενούς. Ο οστεοπαθητικός έπειτα επεμβαίνει σε αυτές τις δομές με επιδέξιους χειρισμούς στο σώμα του, έτσι ώστε να απελευθερώσει και να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία και την κίνηση αυτού.

Στο ταξίδι αυτό πραγματώνεται η βαθιά της πεποίθηση πως η Μουσική- η Τέχνη γενικότερα- και η Θεραπεία συναντιούνται, αποτελούν (όπως και η Αστρολογία μας πληροφορεί), έναν άξονα, αφήνοντας ολάνοιχτο το πεδίο για πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και ουσιαστικές πρακτικές εφαρμογές.

Ο βελονισμός είναι μια θεραπεία που βασίζεται στην άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος για την ενδυνάμωση, την χαλάρωση, ή αποδέσμευση της ζωτικής ενέργειας.

χ. στη γνάθο, πρόβλημα για το όποιο κάποιος δεν θα σκεφτόταν να επισκεφτεί οστεοπαθητικό.”

Δηλαδή με ειδικές βελόνες, πιέζουν, αποδεσμεύουν, η χαλαρώνουν σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπου αντιστοιχούν στο μέρος που θέλουν να επέμβουν.

Ι. Κιουμής: Ο κορωνοϊός σήμερα - Γιατί τα τεστ βγαίνουν αρνητικά

Προκειμένου ο Χειροπράκτης να είναι αποτελεσματικός στην αγωγή που θα εφαρμόσει, πρέπει πρώτα να αξιολογήσει τη μηχανική συμπεριφορά του σκελετού. Πρέπει να εντοπίσει το πρόβλημα και τη φύση του. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θα πάρει από το ιατρικό ιστορικό και τον απεικονιστικό έλεγχο (αν κριθεί απαραίτητο), θα είναι σε θέση να αποφανθεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που απευθύνονται σε αυτόν ή να τους παραπέμψει σε άλλες ειδικότητες.

Τι θα συμβουλεύατε σε όσους σκέφτονται να στραφούν click here προς την οστεοπαθητική;

Ο κάθε ασθενής χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετική προσέγγιση. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε αυτόν/αυτήν που θα σας βοηθήσει στο πρόβλημα σας.”

Report this page